Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemvilág

Cikkek

Ezotéria és valóság

2008.10.28

Képavagy az „Az aranybolygó üzenete” ürügyén  

Ismerősöm mesélt arról, hogy baráti körében egy nagyszerű könyv kezdett elterjedni. Olyan könyv, mely valóságos, megtörtént eseményeket ír le. Végre kiderül belőle, hogy kik is valójában a Föld fejlődését segítő magas szellemi szintű segítők, szellemek, szentek, angyalok, vagy nevezze bárki, bárhogyan őket.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szellemvilág | Hozzászólások: 2

Szellemi üzenetek más szemmel

2008.02.17

KépAz elmúlt 15 év alatt, nagyon sok ezoterikus tanító és egyéb szellemlátó, médium könyveit végigolvastam, valamint minden olyan magyarul hozzáférhető könyvet, ami a szellemről, halálból visszatérésről, létközről szólt. Ez egy, a pillanatnyi tudásomnak megfelelő összegzés róluk.

 

Spirituális ego vagy józan ész

2008.02.15

Kép Minden ember egy vággyal születik a Földre. A vágy, hogy boldogságban, szépségben, örömökben gazdag, élménydús életet éljen.
Isten, amikor megalkot egy szellemi lényt, megadja neki a teljes szabadságot, a végtelen lehetőséget, hogy olyanná váljon, amilyenné csak akar.

 

Kérdések - Válaszok: Örökkévalóság - halál

2008.01.04

Kép Kérdés: Sokszor úgy érzem, hogy én nem tudok dűlőre jutni a halál gondolatával vagy a halállal mint gyökeres változással. Lehet, hogy a szellemem túl éretlen?

Forrás: Kovács Magyar András ( Táltos Iskola) honlapja: http://forum.szellemvilag.hu

 

Kérdések - Válaszok: Reinkarnáció

2008.01.04

KépMár több ezoterikus müsorban is hallottam, hogy mi választjuk meg, hogy hová születünk le. Ezt vajon hogy kell érteni? Melyik családba?

 

Forrás: Kovács Magyar András ( Táltos Iskola) honlapja: http://forum.szellemvilag.hu